Welkom bij de Oranjevereniging Harmelen

De Oranjevereniging Harmelen is al sinds 1937 actief. Ieder jaar wordt een gevarieerd feestprogramma aan alle bewoners en bezoekers van Harmelen aangeboden. Deze activiteiten zijn voor jong en oud en worden door het jaar heen georganiseerd.

Natuurlijk gaat de Oranjevereniging met de tijd mee, maar bepaalde tradities worden in ere gehouden. Koningsdag wordt daarom jaarlijks met de aubade, kinderspelen en optredens bij Huize Gaza georganiseerd. Verder vinden jaarlijks de Gondelvaart, 4 mei-herdenking. en een gezellige kinderdisco in Dezibel plaats.

De Oranjevereniging Harmelen bestaat geheel uit enthousiaste, gedreven en betrokken vrijwilligers die ieder jaar een leuk en gevarieerd feestprogramma aanbieden. Het streven is om alle activiteiten via sponsoring of inkomsten uit de algemene middelen te bekostigen.

De Oranjevereniging Harmelen is op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om ons financieel (sponsor) of creatief (evenemententeam, bestuur) te ondersteunen? Neem contact met ons op!

Meer info Contact

Programma

Kermis
5 april 2017
Locatie: Warning: Illegal string offset 'address' in /customers/f/f/3/oranjeverenigingharmelen.nl/httpd.www/web/app/themes/oranjevereniging/templates/events.php on line 37 Notice: Uninitialized string offset: 0 in /customers/f/f/3/oranjeverenigingharmelen.nl/httpd.www/web/app/themes/oranjevereniging/templates/events.php on line 37
Gondelvaart
22 april 2017
Locatie: Harmelen, Nederland
Download bijlage
Koningsdag 2017
27 april 2017
Locatie: Kloosterweg, Harmelen, Nederland
4 mei-herdingking
4 mei 2017
Locatie: Kerkplein, Harmelen, Nederland
Eerst volgende activiteit: Kermis

Dezibel, Wilhelminalaan, Harmelen, Nederland

Bekijk poster

Sponsors