Welkom bij de Oranjevereniging Harmelen

De Oranjevereniging Harmelen is al sinds 1937 actief. Ieder jaar wordt een gevarieerd feestprogramma aan alle bewoners en bezoekers van Harmelen aangeboden. Deze activiteiten zijn voor jong en oud en worden door het jaar heen georganiseerd.

Natuurlijk gaat de Oranjevereniging met de tijd mee, maar bepaalde tradities worden in ere gehouden. Koningsdag wordt daarom jaarlijks met de aubade, kinderspelen en optredens bij Huize Gaza georganiseerd. Verder vinden jaarlijks de Gondelvaart, 4 mei-herdenking. en een gezellige kinderdisco in Dezibel plaats.

De Oranjevereniging Harmelen bestaat geheel uit enthousiaste, gedreven en betrokken vrijwilligers die ieder jaar een leuk en gevarieerd feestprogramma aanbieden. Het streven is om alle activiteiten via sponsoring of inkomsten uit de algemene middelen te bekostigen.

Harmelense Dorpsquiz 2019
Op zaterdagavond 6 april 2019 organiseert de Oranjevereniging Harmelen voor het eerst de Harmelense Dorpsquiz! Hoeveel weet jij over Harmelen? En over de wereld? Kun je goed puzzelen? En kun je een geheime opdracht aan?
Verzamel buren, vrienden, familie, clubgenoten, collega’s en maak een team. Ga de strijd aan en maak jouw team winnaar van de eerste Dorpsquiz Harmelen 2019! Schrijf je nu in!

Meer info Contact

Harmelense Dorpsquiz 2019