Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/f/3/oranjeverenigingharmelen.nl/httpd.www/web/wp/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Oranjevereniging Harmelen – ouderwets gezellige activiteiten

Welkom bij de Oranjevereniging Harmelen

De Oranjevereniging Harmelen is al sinds 1937 actief. Ieder jaar wordt een gevarieerd feestprogramma aan alle bewoners en bezoekers van Harmelen aangeboden. Deze activiteiten zijn voor jong en oud en worden door het jaar heen georganiseerd.

Natuurlijk gaat de Oranjevereniging met de tijd mee, maar bepaalde tradities worden in ere gehouden. Koningsdag wordt daarom jaarlijks met de aubade, kinderspelen en optredens bij Huize Gaza georganiseerd. Verder vinden jaarlijks de Harmelense Dorpsquiz, Gondelvaart, 4 mei-herdenking, Lichtjestocht met de Sint en een gezellige kinderdisco in Dezibel plaats.

De Oranjevereniging Harmelen bestaat geheel uit enthousiaste, gedreven en betrokken vrijwilligers die ieder jaar een leuk en gevarieerd feestprogramma aanbieden. Het streven is om alle activiteiten via sponsoring of inkomsten uit de algemene middelen te bekostigen.

Steun ons!
Natuurlijk kunt u als particulier of bedrijf een donatie doen door een bedrag over te maken op onze bankrekening NL94 RABO 0325 3054 20 t.n.v.: De Oranjevereniging Harmelen.

Meer info Contact

Kermis 2021