Welkom bij de Oranjevereniging Harmelen

De Oranjevereniging Harmelen is al sinds 1937 actief. Ieder jaar wordt een gevarieerd feestprogramma aan alle bewoners en bezoekers van Harmelen aangeboden. Deze activiteiten zijn voor jong en oud en worden door het jaar heen georganiseerd.

Natuurlijk gaat de Oranjevereniging met de tijd mee, maar bepaalde tradities worden in ere gehouden. Koningsdag wordt daarom jaarlijks met de aubade, kinderspelen en optredens bij Huize Gaza georganiseerd. Verder vinden jaarlijks de Harmelense Dorpsquiz, Gondelvaart, 4 mei-herdenking, Lichtjestocht met de Sint en een gezellige kinderdisco in Dezibel plaats.

De Oranjevereniging Harmelen bestaat geheel uit enthousiaste, gedreven en betrokken vrijwilligers die ieder jaar een leuk en gevarieerd feestprogramma aanbieden. Het streven is om alle activiteiten via sponsoring of inkomsten uit de algemene middelen te bekostigen.

Kermis, Dorpsquiz en Koningsdag afgelast!
In navolging op de berichtgeving vanuit de overheid m.b.t. het Coronavirus hebben wij moeten besluiten dat de Kermis (1 t/m 4 april), de Dorpsquiz (4 april) en Koningsdag (27 april) niet kunnen doorgaan in Harmelen.
Als vereniging hebben we vooralsnog het voornemen waar mogelijk en zonder risico, de Kermis en Dorpsquiz op een later tijdstip doorgang te laten vinden. We zullen deze besluiten nemen wanneer daar de situatie weer gelegenheid voor geeft. We houden u hiervan op de hoogte.
Koningsdag hopen we in 2021 weer als vanouds te kunnen vieren!

Meer info Contact

Gondelvaart 2020