Welkom bij de Oranjevereniging Harmelen

De Oranjevereniging Harmelen is al sinds 1937 actief. Ieder jaar wordt een gevarieerd feestprogramma aan alle bewoners en bezoekers van Harmelen aangeboden. Deze activiteiten zijn voor jong en oud en worden door het jaar heen georganiseerd.

Natuurlijk gaat de Oranjevereniging met de tijd mee, maar bepaalde tradities worden in ere gehouden. Koningsdag wordt daarom jaarlijks met de aubade, kinderspelen en optredens bij Huize Gaza georganiseerd. Verder vinden jaarlijks de Harmelense Dorpsquiz, Gondelvaart, 4 mei-herdenking, Lichtjestocht met de Sint en een gezellige kinderdisco in Dezibel plaats.

De Oranjevereniging Harmelen bestaat geheel uit enthousiaste, gedreven en betrokken vrijwilligers die ieder jaar een leuk en gevarieerd feestprogramma aanbieden. Het streven is om alle activiteiten via sponsoring of inkomsten uit de algemene middelen te bekostigen.

Kom het evenemententeam versterken!
Het versieren van het dorp rond Koningsdag, het op- en afbouwen van de diverse evenementen, het veilig begeleiden van het verkeer en waar nodig het verlenen van EHBO. Allemaal taken die door het Evenemententeam worden opgepakt.
Draagt u de Oranjevereniging een warm hart toe en voelt u zich ook betrokken bij ons mooie dorp? Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u in de gelegenheid om ons te ondersteunen en lijkt het u leuk om in een gezellige sfeer binnen een team de handen uit de mouwen te steken? Neem contact met ons op!

Meer info Contact

Lichtjestocht Sint 2019