Het versieren van het dorp rond Koningsdag, het op- en afbouwen van de diverse evenementen als de Gondelvaart, Koningsdag, Kinderspelen, Kinderdisco en 4 mei-herdenking, het veilig begeleiden van het verkeer en waar nodig het verlenen van EHBO. Allemaal taken die door het Evenemententeam worden opgepakt.

Draagt u de Oranjevereniging een warm hart toe en voelt u zich ook betrokken bij ons mooie dorp? Dan zijn wij op zoek naar u. De Oranjevereniging Harmelen is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het Evenemententeam. Bent u in de gelegenheid om ons te ondersteunen en lijkt het u leuk om in een gezellige sfeer binnen een team de handen uit de mouwen te steken, neem dan contact met ons op.

Zonder Evenemententeam geen activiteiten!