Sponsormogelijkheden Oranjevereniging Harmelen

Mogelijk heeft u afgelopen jaren één of meer activiteiten bezocht en heeft u kunnen beleven wat deze activiteiten betekenen voor de leefbaarheid van Harmelen en haar inwoners. Om ook voor komende jaren deze activiteiten te kunnen blijven organiseren en financieel haalbaar te maken is de steun van uw bedrijf onontbeerlijk. Jaarlijks brengen wij het bekende programmaboekje rond Koningsdag uit en bieden U als sponsor een aantal mogelijkheden voor het plaatsen van een advertentie in dit programmaboekje. Indien U de Oranjevereniging Harmelen een warm hart toedraagt verzoeken wij u contact op te nemen via info@oranjeverenigingharmelen.nl. Onderstaand vindt u de diverse sponsormogelijkheden die wij te bieden hebben. Advertenties dienen opgemaakt in pdf te worden aangeleverd.

Naamsvermelding € 50,-
Uw bedrijfsnaam in het Koningsdag programmaboekje

Oranje Kanjer € 90,-
Kleurenadvertentie (liggend of staand) in het Koningsdagprogrammaboekje. Afmeting liggend 128,5 x 46 mm, afmeting staand 62 x 93 mm.

Zilveren kanjer € 250,-
Kleurenadvertentie (liggend) in het Koningsdagprogrammaboekje. Afmeting 128,5 x 92 mm.
Uw logo op de podiumbanner
Uw logo op onze website www.oranjeverenigingharmelen.nl
Uw logo op onze Facebookpagina

Platina kanjer € 1000,-
Hoofdsponsor
Kleurenadvertentie in het Koningsdagprogrammaboekje. Afmeting 128,5 x 190 mm.
Voorkeurspositie in het programmaboekje
Een bannerpresentatie op het hoofdpodium tijdens Koningsdag
Uw logo op onze website www.oranjeverenigingharmelen.nl
Uw logo op onze Facebookpagina.
Mogelijkheid tot het voorzien van reclame-uitingen langs het kinderspelenparcours tijdens Koningsdag met door u aangeleverde materialen (banner, vlag, bord, enz.)

Natuurlijk kunt u als particulier of bedrijf ook anoniem een donatie doen door een bedrag over te maken op onze bankrekening NL94 RABO 0325 3054 20 t.n.v.: De Oranjevereniging Harmelen.